fredag 5 juni 2009

Gör ett ex-jobb hos Ericsson i Indien våren 2010

Specialerbjudande till dig som nu gått ut 3:an och vill fortsätta dina studier i ett år till och nå en magisterexamen i programvaruteknik eller datavetenskap.

Ericsson i Chennai, Indien erbjuder 4 platser under januari-maj, 2010, för att genomföra ett examensjobb. Ericsson betalar till viss del uppehälle, resa och kanske någon fickpeng. Troligen hjälper de till att ordna bostad.


View Larger Map

Ni kommer få 3 handledare, en från Ericsson, en från BTH och en från det indiska universitetet Indian Institute of Technology Madras (IIT Madras).
"The Indian Institute of Technology Madras (IIT Madras) is an elite engineering and technology school located in Chennai (formerly Madras) in southern India. It is officially recognized as an Institute of National Importance by the Government of India and is regarded as one of the finest engineering institutions in India."
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Indian_Institute_of_Technology_Madras
  • http://www.iitm.ac.in/
I mina öron låter detta som ett lysande erbjudande. Det riktar sig främst till er som nu går ut programmen Software Engineering och IT-security eller Civilingenjörer i Data/Programvaruteknik som genomgått projektkursen.

Vi kan skräddarsy ett magisterprogram till er som åker genom att ni läser 4 kurser under hösten på BTH och våren tillbringar ni hos Ericsson och gör exjobbet. Totalt 60hp. Det blir en magisterexamen i Programvaruteknik alt. Datavetenskap.

Examensjobbet genomförs alltså hos Ericsson i Chennai och ni är där mellan januari till början av maj. Därefter blir det så varmt så att en resa till Sverige är att föredra. Under maj så slutför ni exjobbet i Sverige och presenterar det på BTH i början av juni.

Denna möjlighet har kommit fram genom våra kontakter med Indiska universitet och Ericsson i Indien. Vi kan anta att ett sådant här uppdrag banar god väg för en karriär inom Ericsson, i Sverige eller utomlands.

Kontakta mig vid intresse. Snabbt som attan.

Inga kommentarer: