tisdag 9 februari 2010

Webb, Internet och programvaruteknik\Silverbullet Film söker praktikanter

Erbjudande om praktiplats. Nu har vi ju inget liknande praktikplats i utbildningarna, det hanteras inom projektkurserna. Men, visar ändå följande erbjudande som ett exempel på jobberbjudande.

Läs mer om våra projektkurser:
http://bth.se/ptprojekt
/Mikael

Hej!

Vi är i behov av praktikanter och jag skriver därför detta mail till er. Ingår praktikperiod i er utbildning?
Här kommer en kort presentation av Silverbullet Film. Tänker att det säkerligen kan finnas elever som önskar få praktikplats även i Göteborg och då finns vi som ett alternativ. Har ni frågor så hör gärna av er. Annars ser jag fram emot att få bli kontaktad av elever som önskar praktisera sina kunskaper i verkligheten.

Silverbullet startade i mitten av nittiotalet som ett litet men målinriktat och professionellt produktionsbolag inom film, i huvudsak reklamfilm. Idag har Silverbullet mognat och växt till en komplett innehållsleverantör inom alla rörliga medier samt även inom web. Silverbullet är ett företag som gillar att utmana den nya tekniken och drivs av att producera budskap som väcker uppmärksamhet.

Silverbullet är sedan flera år tillbaka starkt inriktade mot digitala medier och webproduktion och är idag en ledande producent av weblösningar för rörliga bilder.

Oavsett om det handlar om att bygga ditt varumärke, påverka attityder, skapa engagemang, stärka relationer eller kort och gott sälja mer så är det vår övertygelse att man gör det mest effektiv med rörlig bild.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Vänligen,
Matilda Olofsson

Silverbullet Film AB
+ 46 (0) 31 707 43 30
www.silverbulletfilm.com

Inga kommentarer: